"Grybų pieva" su kumpiu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

"Grybų pieva" su kumpiu.

Salotos "Pievagrybių pievagrybiai" su kumpiu - sotaus ir lengvai paruošiamo užkandžio variantas. Ant šventinio stalo salotos tikrai patrauks dėmesį dėl savo įdomaus pateikimo. Paprastai patiekalas ruošiamas "apverstas" - iš pradžių patogiame inde sluoksniai formuojami atvirkštine tvarka, tada salotos apverčiamos, perkeliant jas į plokščią lėkštę.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

"Grybų pieva" su kumpiu. Žingsnis 1
Pradėkite sluoksnius dėti atvirkštine tvarka. Grybus sudėkite ant indo dugno kepurėlėmis žemyn. Tada paskleiskite tarkuotą sūrį, aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

"Grybų pieva" su kumpiu. Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite kumpį, tarkuotas morkas, bulves ir kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu ir pagal skonį pasūdykite. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vakarienė, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pievų salotos su grybais, receptų knyga, kiaušinių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, bulvių vakarienė

Kategorijos