"Grybų pieva" su kumpiu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

"Grybų pieva" su kumpiu.

Salotos "Pievagrybių pievagrybiai" su kumpiu - sotaus ir lengvai paruošiamo užkandžio variantas. Ant šventinio stalo salotos tikrai patrauks dėmesį dėl savo įdomaus pateikimo. Paprastai patiekalas ruošiamas "apverstas" - iš pradžių patogiame inde sluoksniai formuojami atvirkštine tvarka, tada salotos apverčiamos, perkeliant jas į plokščią lėkštę.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Grybų pieva" su kumpiu. Žingsnis 1
Pradėkite sluoksnius dėti atvirkštine tvarka. Grybus sudėkite ant indo dugno kepurėlėmis žemyn. Tada paskleiskite tarkuotą sūrį, aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

"Grybų pieva" su kumpiu. Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite kumpį, tarkuotas morkas, bulves ir kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu ir pagal skonį pasūdykite. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos