Publikavimo data: 2024-09-16
"Grybų pieva" su kumpiu.
Salotos "Pievagrybių pievagrybiai" su kumpiu - sotaus ir lengvai paruošiamo užkandžio variantas. Ant šventinio stalo salotos tikrai patrauks dėmesį dėl savo įdomaus pateikimo. Paprastai patiekalas ruošiamas "apverstas" - iš pradžių patogiame inde sluoksniai formuojami atvirkštine tvarka, tada salotos apverčiamos, perkeliant jas į plokščią lėkštę.
Žingsnis 1
Pradėkite sluoksnius dėti atvirkštine tvarka. Grybus sudėkite ant indo dugno kepurėlėmis žemyn. Tada paskleiskite tarkuotą sūrį, aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite kumpį, tarkuotas morkas, bulves ir kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu ir pagal skonį pasūdykite. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos