Publikavimo data: 2024-06-24
"Grybų pieva" su marinuotais grybais ir agurkais
Salotos "Grybų giraitė" ruošiamos iš marinuotų grybų. Šiame recepte naudojamos pievagrybiai, taip pat galite rinktis pievagrybius, pievagrybius ar austres. Juos galima pasiruošti savarankiškai arba įsigyti parduotuvėje. Rinkdamiesi galutinį produktą, atkreipkite dėmesį į išvaizdą. Ant grybų neturi būti juodų dėmių, o patys grybai turi būti vienodo dydžio. Tai svarbus veiksnys, nes priešingu atveju grybai marinuojasi nevienodai.
Žingsnis 1
Išvirkite vištieną. Pastatykite puodą su vandeniu ant didelės ugnies ir palaukite, kol užvirs. Tada pagal skonį pasūdykite ir įberkite prieskonių. Į verdantį vandenį sudėkite filė. Kai vanduo vėl užvirs, sumažinkite ugnį ir puodą uždenkite dangčiu. Virkite 20-25 minutes, tada vištieną atvėsinkite, išimkite iš sultinio ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Išdėliokite salotų sluoksnius. Salotinės dugną uždenkite maistine plėvele ir ant jos išdėliokite marinuotus opijatus. Antrąjį sluoksnį pabarstykite žaliaisiais svogūnais ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite bulves ir majonezą. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą vištieną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išlyginkite mėsos sluoksnį su majonezu. Po to išdėliokite vištienos kiaušinius, majonezą ir marinuotus agurkus.
Kategorijos