Grybų užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Grybų užkandis

Kiekvieno stalo puošmena - įvairūs užkandžiai. Grybai yra mielas, pasakiškas, spalvingas ir labai skanus užkandis. Lengvai paruošiami ir gana sotūs. Jis nuo stalo pasklis jau pirmosiomis minutėmis. Grybo pagrindas - šviežias agurkas, kotelis - kumpio ir sūrio mišinys, kepurėlė - vyšninis pomidoras. Bet tai dar ne viskas! Užkandžio akcentas - naminis majonezas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų užkandis Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite garstyčias, citrinos sultis, dviejų kiaušinių trynius, druską ir pipirus. Plakite iki vientisos masės. Plakdami pamažu supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Grybų užkandis Žingsnis 2
Paruoštą majonezą padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Grybų užkandis Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 4

Grybų užkandis Žingsnis 4
Supjaustykite kumpį mažais kubeliais.

Žingsnis 5

Grybų užkandis Žingsnis 5
Česnakus išspauskite per presą. Sumaišykite sūrį, česnaką, kumpį ir majonezą.

Žingsnis 6

Grybų užkandis Žingsnis 6
Agurką supjaustykite apskritimais, vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Sudėkite grybus. Ant agurko uždėkite šaukštelį įdaro, ant viršaus uždėkite pusę vyšninio pomidoro.

Žingsnis 7

Grybų užkandis Žingsnis 7
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, ant jų išdėliokite grybus. Patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos