Gurmaniška glazūra su pastrami ir ghi aliejumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gurmaniška glazūra su pastrami ir ghi aliejumi

Net paprastą glajų galima paversti skaniais ir neįprastais pusryčiais.
Gaminimo laikas
13 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Gurmaniška glazūra su pastrami ir ghi aliejumi Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, išimkite 2 riekes pastrami (galite pakeisti šonine).

Žingsnis 2

Gurmaniška glazūra su pastrami ir ghi aliejumi Žingsnis 2
Pievagrybius iki auksinės spalvos apkepkite GCI aliejuje.

Žingsnis 3

Gurmaniška glazūra su pastrami ir ghi aliejumi Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite pastrami ir šiek tiek įkaitinkite.

Žingsnis 4

Gurmaniška glazūra su pastrami ir ghi aliejumi Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinius į keptuvę nepažeisdami trynio! Pagal skonį pabarstykite druska ir prieskoniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos