Gyvatės troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Gyvatės troškinys

Šį receptą, kaip didžiulė cukinijų mėgėja, sukūriau pati. Naudojami tik turimi ingredientai. Puikiai tinka gaminti cukinijų sezono metu.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
32 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gyvatės troškinys Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais ir marinuokite prieskonių ir česnakų mišinyje. Palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 2

Gyvatės troškinys Žingsnis 2
Tuo tarpu paimkite faršą ir smulkiai supjaustytą svogūną, sumaišykite, pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Gyvatės troškinys Žingsnis 4
Suformuokite gyvatę. Paimkite cukinijos apskritimą ir įdėkite jį į aliejumi pateptą formą, tada suformuokite nedidelį maltos mėsos paplotėlį ir uždėkite jį ant cukinijos, o po to - ant morkų. Kartokite, kol forma bus pilna arba kol baigsis ingredientai.

Žingsnis 5

Gyvatės troškinys Žingsnis 5
Sumaišykite pieną ir kiaušinius, įberkite prieskonių. Šį mišinį supilkite ant gyvatės.

Žingsnis 6

Gyvatės troškinys Žingsnis 6
30 minučių pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 7

Gyvatės troškinys Žingsnis 7
Likus aštuonioms minutėms iki kepimo pabarstykite apkepą tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos