Havajų mišinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Havajų mišinys

Ryškiaspalvės daržovės su ryžiais, primenančiais vasaros marškinius - havajietiška mišrainė yra daugelio garsiosios Viduržemio jūros virtuvės patiekalų receptų pagrindas. Ryžiai su Havajų mišraine gali būti garnyras prie mėsos, tapti ispaniškos paeljos ar itališko rizoto recepto pagrindu. Keptuvėje troškintas šaldytas havajietiškas mišinys yra beveik paruoštas greito dietinio patiekalo receptas. Pridėkite šiek tiek žuvies ir turėsite skanius ir visiškai subalansuotus baltymų, angliavandenių ir vitaminų požiūriu pietus ar vakarienę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Havajų mišinys Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite havajietišką mišinį, įpilkite šaukštą kambario temperatūros vandens. Išmaišykite, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 5-6 minutes.

Žingsnis 2

Havajų mišinys Žingsnis 2
Atidarykite dangtį ir išmaišykite mišinį. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek vandens. Havajų mišinį pasūdykite ir lengvai pagardinkite maltais raudonaisiais pipirais. Išmaišykite ir vėl palikite virti po dangčiu 5 minutes.

Žingsnis 3

Havajų mišinys Žingsnis 3
Atidarykite keptuvę, dar kartą išmaišykite mišinį ir sudėkite į jį tuno gabalėlius. Švelniai mentele tolygiai paskirstykite tuną po mišinį, stengdamiesi, kad jis nesubyrėtų į mažesnius gabalėlius. Nukelkite havajietišką mišinį nuo ugnies ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos