Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi

Daugelis žino gruzinišką patiekalą - chinkalą iš tešlos maišelių pavidalo. Tačiau azerbaidžanietiškas chinkali gaminamas kitaip ir atitinkamai turi visiškai kitokį skonį. Šio patiekalo gaminimas nereikalauja daug įgūdžių, o jis gaunasi labai skanus. Gražiai supjaustyti tešlos gabaliukai kartu su sultinga mėsa jums labai patiks. Šis patiekalas puikiai tiks šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
311 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.35/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi Žingsnis 1
Į vidurį supilkite miltus, suberkite druską ir pamažu pilkite vandenį, lėtai minkydami tešlą. Tešlą gerai išminkykite rankomis, ji neturi prie jų prilipti.

Žingsnis 2

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi Žingsnis 2
Kuo ilgiau minkysite tešlą, tuo minkštesnė ji bus. Tešlą uždenkite maistine plėvele. Leiskite jai pailsėti.

Žingsnis 3

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite augalinio aliejaus. Tada atsargiai sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Šiek tiek pakepinkite ir sudėkite maltą mėsą su pipirais ir druska. Kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 4

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi Žingsnis 4
"Likusią tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.

Žingsnis 5

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi Žingsnis 5
Uždėkite keptuvę ant ugnies. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir palaukite, kol užvirs. Tada vieną po kito įmeskite kvadratėlius į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 6

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sudėkite į majonezą, gerai išmaišykite. Padažas paruoštas.

Žingsnis 7

Hinkali azerbaidžanietišku stiliumi Žingsnis 7
Į lėkštę sudėkite virtos tešlos gabalėlius ir ant viršaus uždėkite maltos mėsos. Padažą patiekite atskirai. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos