Khinkali orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Khinkali orkaitėje

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Khinkali orkaitėje Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.

Žingsnis 2

Khinkali orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sumaišykite maltą mėsą, raudonąjį svogūną, zirą, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 3

Khinkali orkaitėje Žingsnis 3
Supjaustykite tešlą gabalėliais, kurių kiekvienas sveria maždaug po 50 g. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į rutuliuką.

Žingsnis 4

Khinkali orkaitėje Žingsnis 4
Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiokite iki 2 mm storio. Į duonos plokštainio vidurius dėkite du šaukštus įdaro.

Žingsnis 5

Khinkali orkaitėje Žingsnis 5
Pakelkite tešlos kraštus į viršų ir suimkite juos kartu, kad susidarytų klostės. Pasak gruzinų virėjų, kuo daugiau raukšlių, tuo geriau. Suspauskite visas klostes vieną prie kitos, kad susidarytų pėda.

Žingsnis 6

Khinkali orkaitėje Žingsnis 6
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį khinkali. Ant kiekvieno "khinkali" uždėkite po gabalėlį sviesto. Užpilkite juos stikline vandens.

Žingsnis 7

Khinkali orkaitėje Žingsnis 7
Pašaukite hinkali į orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 8

Khinkali orkaitėje Žingsnis 8
Paruoštą khinkali patiekite su grietine ir smulkintais žalumynais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos