Kinkali apie kefyrą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Kinkali apie kefyrą

Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kinkali apie kefyrą Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite vandenį ir kefyrą. Suberkite persijotus miltus ir druską. Viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Kinkali apie kefyrą Žingsnis 2
Minkykite tešlą, kol ji pradės atsiplėšti nuo dubens sienelių. Išimkite tešlą ir 10 minučių minkykite ją ant stalo, kad taptų elastinga. Suformuokite iš tešlos rutulį ir uždenkite rankšluosčiu arba suvyniokite į maistinę plėvelę. Palikite tešlą 30 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 3

Kinkali apie kefyrą Žingsnis 3
Padalykite tešlą į nedideles porcijas po 50-80 g. Iš jų suformuokite nedidelius rutuliukus ir iškočiokite iki 2 mm storio.

Žingsnis 4

Kinkali apie kefyrą Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Sumaišykite maltą mėsą su svogūnais, druska ir pipirais. Į kiekvienos tešlos plokštainio vidurį dėkite po 2 valgomuosius šaukštus įdaro.

Žingsnis 5

Kinkali apie kefyrą Žingsnis 5
Suspauskite tešlos kraštus, kad susidarytų raukšlės. Galą šiek tiek užlenkite, kad susidarytų uodega. Nupjaukite tešlos perteklių.

Žingsnis 6

Kinkali apie kefyrą Žingsnis 6
Sudėkite khinkali į verdantį pasūdytą vandenį. Švelniai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno. Kai khinkali išplauks, virkite juos dar 5-7 minutes.

Žingsnis 7

Kinkali apie kefyrą Žingsnis 7
Išimkite paruoštą khinkali dantytu šaukštu ir leiskite vandeniui šiek tiek nutekėti. Patiekite khinkali su grietine ir smulkintomis petražolėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos