Hinkali su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Hinkali su grybais

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Hinkali su grybais Žingsnis 1
Į didelį gilų dubenį persijokite miltus ir suberkite druską. Palaipsniui supilkite šaltą vandenį ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Hinkali su grybais Žingsnis 2
Minkykite tešlą, kol ji pradės atsiplėšti nuo dubens sienelių. Išimkite ją ir dar 10 minučių minkykite ant stalo, kol tešla taps lygi ir elastinga.

Žingsnis 3

Hinkali su grybais Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir palikite ją "pailsėti" kambario temperatūroje.

Žingsnis 4

Hinkali su grybais Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.

Žingsnis 5

Hinkali su grybais Žingsnis 5
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 6

Hinkali su grybais Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite raudonąjį svogūną 5-7 minutes, kol taps skaidrus ir lengvai auksinis.

Žingsnis 7

Hinkali su grybais Žingsnis 7
Į keptuvę sudėkite grybus ir kepkite dar apie 8-10 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 8

Hinkali su grybais Žingsnis 8
Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir atvėsinkite.

Žingsnis 9

Hinkali su grybais Žingsnis 9
Pabarstykite stalą miltais ir sudėkite ant jo paruoštą tešlą. Tešlą iškočiokite iki 2 mm storio.

Žingsnis 10

Hinkali su grybais Žingsnis 10
Dideliu puodeliu arba dubeniu iš tešlos išpjaukite apskritimus. Tešlos atraižas galima sujungti, vėl iškočioti ir išpjauti daugiau apskritimų.

Žingsnis 11

Hinkali su grybais Žingsnis 11
Į kiekvieno apskritimo vidurį įdėkite po du šaukštus grybų įdaro.

Žingsnis 12

Hinkali su grybais Žingsnis 12
Suspauskite tešlos kraštus, padarydami raukšleles. Stipriai suspauskite raukšles ir šiek tiek susukite. Taip turėtų susidaryti uodega.

Žingsnis 13

Hinkali su grybais Žingsnis 13
Sudėkite khinkali į verdantį pasūdytą vandenį. Tuoj pat išmaišykite juos skepetaite arba dideliu šaukštu, kad nepriliptų prie dugno. Palaukite, kol khinkali išplauks, ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 14

Hinkali su grybais Žingsnis 14
Išimkite khinkali su gremžtuku ir leiskite nusausinti. Sudėkite juos į lėkštę ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis. Su khinkali patiekite grietinės. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos