Publikavimo data: 2024-05-15
Darginas Chinkal
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį, supilkite į jį stiklinę pieno ir vandens. Į skystąją tešlos dalį suberkite mieles.
Žingsnis 2
Tada suberkite kvietinius miltus, druską ir užminkykite tešlą. Palikite tešlą pakilti 30 minučių.
Žingsnis 3
Padalykite tešlos rutuliuką per pusę. Vieną dalį plonai iškočiokite, tešlos lakštą patepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite riešutų žolelėmis. Tą patį padarykite su antrąja tešlos dalimi.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite į ritinį, supjaustykite vienodais 5 cm storio gabalėliais ir palikite 20 minučių. Taip tešla dar labiau pakils.
Žingsnis 5
Įdėkite pusgaminius į mantovarą ir 40 minučių garinkite garuose.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite žoleles ir sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 7
Norėdami paruošti padažą, paimkite nedidelį dubenėlį ir sudėkite į jį grietinę. Tada sudėkite krapus ir tarkuotą česnaką.
Žingsnis 8
Atidarykite mantovarą ir leiskite patiekalui šiek tiek atvėsti. Dargin khinkal paruoštas!
Kategorijos