Darginas Chinkal pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Darginas Chinkal

Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Darginas Chinkal Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį, supilkite į jį stiklinę pieno ir vandens. Į skystąją tešlos dalį suberkite mieles.

Žingsnis 2

Darginas Chinkal Žingsnis 2
Tada suberkite kvietinius miltus, druską ir užminkykite tešlą. Palikite tešlą pakilti 30 minučių.

Žingsnis 3

Darginas Chinkal Žingsnis 3
Padalykite tešlos rutuliuką per pusę. Vieną dalį plonai iškočiokite, tešlos lakštą patepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite riešutų žolelėmis. Tą patį padarykite su antrąja tešlos dalimi.

Žingsnis 4

Darginas Chinkal Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite į ritinį, supjaustykite vienodais 5 cm storio gabalėliais ir palikite 20 minučių. Taip tešla dar labiau pakils.

Žingsnis 5

Darginas Chinkal Žingsnis 5
Įdėkite pusgaminius į mantovarą ir 40 minučių garinkite garuose.

Žingsnis 6

Darginas Chinkal Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite žoleles ir sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 7

Darginas Chinkal Žingsnis 7
Norėdami paruošti padažą, paimkite nedidelį dubenėlį ir sudėkite į jį grietinę. Tada sudėkite krapus ir tarkuotą česnaką.

Žingsnis 8

Darginas Chinkal Žingsnis 8
Atidarykite mantovarą ir leiskite patiekalui šiek tiek atvėsti. Dargin khinkal paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos