Hinkali su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Hinkali su sūriu

Khinkali nėra lengvai paruošiamas patiekalas. Tačiau yra keletas paslapčių, kaip jį paruošti. Modeliuodami tarp nykščio ir rodomojo piršto įkiškite tešlos apskritimą ir sujunkite juos į žiedą. Ant plokštainio dėkite maltos mėsos, įspauskite ją į "žiedo" skylutę ir suspauskite pirštus - maišelis paruoštas. Norėdami valgyti chinkali rankomis ir nenusideginti, prieš išimdami iš puodo įpilkite stiklinę šalto vandens. Gamindami retkarčiais pakratykite puodą, kad produktai nepriliptų prie dugno.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Hinkali su sūriu Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Špinatus smulkiai supjaustykite, įpilkite šiek tiek vandens ir sutrinkite blenderiu iki masės. Dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinį ir druską. Sudėkite susmulkintus špinatus ir minkykite tešlą, kol ji taps nebelipni.

Žingsnis 2

Hinkali su sūriu Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite kalendrą. Susmulkinkite česnaką, sudėkite jį į trintuvą kartu su žolelėmis, pipirais ir druska. Sumalkite mišinį iki pastos konsistencijos. Mikseriu sumaišykite varškę su suluguni, matsoni ir žolelių pasta. Mišinį sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Hinkali su sūriu Žingsnis 3
Formuokite ir išvirkite khinkali. Tešlą iškočiokite iki 1 cm storio. Iškirpkite apskritimus ir išlyginkite iki 3 mm storio. Į apskritimo vidurį dėkite įdarą ir užspauskite tešlos kraštus, kad susidarytų klostės. Ant didelės ugnies pastatykite puodą, iki pusės pripildytą vandens. Užvirinkite vandenį, pasūdykite. Į verdantį vandenį įmeskite khinkali ir virkite 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos