Publikavimo data: 2024-05-26
Hinkali su sūriu
Khinkali nėra lengvai paruošiamas patiekalas. Tačiau yra keletas paslapčių, kaip jį paruošti. Modeliuodami tarp nykščio ir rodomojo piršto įkiškite tešlos apskritimą ir sujunkite juos į žiedą. Ant plokštainio dėkite maltos mėsos, įspauskite ją į "žiedo" skylutę ir suspauskite pirštus - maišelis paruoštas. Norėdami valgyti chinkali rankomis ir nenusideginti, prieš išimdami iš puodo įpilkite stiklinę šalto vandens. Gamindami retkarčiais pakratykite puodą, kad produktai nepriliptų prie dugno.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Špinatus smulkiai supjaustykite, įpilkite šiek tiek vandens ir sutrinkite blenderiu iki masės. Dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinį ir druską. Sudėkite susmulkintus špinatus ir minkykite tešlą, kol ji taps nebelipni.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite kalendrą. Susmulkinkite česnaką, sudėkite jį į trintuvą kartu su žolelėmis, pipirais ir druska. Sumalkite mišinį iki pastos konsistencijos. Mikseriu sumaišykite varškę su suluguni, matsoni ir žolelių pasta. Mišinį sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Formuokite ir išvirkite khinkali. Tešlą iškočiokite iki 1 cm storio. Iškirpkite apskritimus ir išlyginkite iki 3 mm storio. Į apskritimo vidurį dėkite įdarą ir užspauskite tešlos kraštus, kad susidarytų klostės. Ant didelės ugnies pastatykite puodą, iki pusės pripildytą vandens. Užvirinkite vandenį, pasūdykite. Į verdantį vandenį įmeskite khinkali ir virkite 7-10 minučių.
Kategorijos