Publikavimo data: 2024-06-15
Iava su daržovėmis
Cidonijos su daržovėmis yra sotus ir labai skanus patiekalas. Cidonijos daržovėms suteikia aromato ir skonio, todėl patiekalas yra labai rafinuotas, nors jo paruošimas paprastas. Rezultatas - nepaprastai spalvingas, saulėtą rudenį kepamas troškinys, kurio skonių ir aromatų ryškumas nenusileidžia išvaizdai. Saldžių moliūgų ir morkų skoniai puikiai susipina su svarainių rūgštumu ir lengva rūgštele. Šią puokštę puikiai papildo kario, paprikos, česnako ir itališkų žolelių aromatai.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Svogūnus, morkas, svarainius ir moliūgus supjaustykite kubeliais. Česnakus išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 3 minutes. Sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes, dažnai maišydami.
Žingsnis 3
Paruoškite troškinį. Sudėkite svarainius ir moliūgą į keptuvę su svogūnu, gerai išmaišykite ir kepkite 5 minutes. Sudėkite karį, papriką, itališkas žoleles, česnaką, pipirus ir druską. Uždenkite keptuvę dangčiu ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos