Publikavimo data: 2024-06-15
Iava su rūkyta dešra
Cidonijos naudojamos viskam. Ir mėsos, ir žuvies, ir plovo, ir salotų, ir įvairiausių saldumynų. Pabandykite įgyvendinti dar vieną originalų receptą su šiuo produktu. Kepkite svarainius su rūkyta dešra orkaitėje. Vaisiai turi tankų apvalkalą ir minkštimą, o tai virėjams tik į naudą. Aukštoje temperatūroje veikiami svarainiai gerai išlaiko savo formą, todėl juos patogu naudoti įdarams. Į patiekalui skirtą faršą įmaišykite kuskuso arba bulguro. Tačiau jei neturite nei vieno, nei kito, naudokite paprastus virtus ryžius.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dešrą sumaišykite su svarainių minkštimu, svogūnais, salierais. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite kiaušinį, virtą kuskusą arba bulgurą, išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite svarainius su rūkyta dešra. Vaisių puseles šiek tiek pasūdykite. Įdėkite maltos mėsos. Perkelkite į kepimo skardą. Uždenkite folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kol paruduos.
Kategorijos