Iava su rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iava su rūkyta dešra

Cidonijos naudojamos viskam. Ir mėsos, ir žuvies, ir plovo, ir salotų, ir įvairiausių saldumynų. Pabandykite įgyvendinti dar vieną originalų receptą su šiuo produktu. Kepkite svarainius su rūkyta dešra orkaitėje. Vaisiai turi tankų apvalkalą ir minkštimą, o tai virėjams tik į naudą. Aukštoje temperatūroje veikiami svarainiai gerai išlaiko savo formą, todėl juos patogu naudoti įdarams. Į patiekalui skirtą faršą įmaišykite kuskuso arba bulguro. Tačiau jei neturite nei vieno, nei kito, naudokite paprastus virtus ryžius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iava su rūkyta dešra Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dešrą sumaišykite su svarainių minkštimu, svogūnais, salierais. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite kiaušinį, virtą kuskusą arba bulgurą, išmaišykite.

Žingsnis 2

Iava su rūkyta dešra Žingsnis 2
Paruoškite svarainius su rūkyta dešra. Vaisių puseles šiek tiek pasūdykite. Įdėkite maltos mėsos. Perkelkite į kepimo skardą. Uždenkite folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos