Įdaryta bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdaryta bagetė

Tai puikus patiekalas: sotus, sultingas ir skanus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryta bagetė Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Įdaryta bagetė Žingsnis 2
Bagetę perpjaukite išilgai ir pašalinkite trupinius. Apkepkite maltą mėsą ir svogūną aliejuje, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Sumaišykite sūrį, majonezą ir grietinę.

Žingsnis 3

Įdaryta bagetė Žingsnis 3
Dėkite bagetę ant kepimo skardos, patepkite vidų sviestu ir paskleiskite maltos mėsos faršą.

Žingsnis 4

Įdaryta bagetė Žingsnis 4
Tada aptepkite padažu, pagamintu iš sūrio, majonezo ir grietinės. Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos