Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryta mėsa
Sotus ir mėsingas šventinis patiekalas.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite.
Žingsnis 2
Uždėkite puodą su mėsa ant viryklės ir virkite, kol mėsa suminkštės. Pagardinkite druska. Mėsa virė beveik 1,5 valandos.
Žingsnis 3
Paruoškime želatiną.
Žingsnis 4
Įpilkite 100 g sultinio.
Žingsnis 5
Išmaišykite ir palaukite, kol želatina išbrinks.
Žingsnis 6
Išimkite paruoštą mėsą.
Žingsnis 7
Supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 8
Kiaušinio baltymą sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 9
Sudėkite mėsą į formą, papuoškite baltymais (maždaug taip).
Žingsnis 10
Iš virtų morkų apskritimų išpjaukite žvaigždutes.
Žingsnis 11
Užtepkite jį ant baltymų.
Žingsnis 12
Į puodą supilkite du puodelius sultinio ir suberkite išbrinkusią želatiną. Kaitinkite, kol želatina ištirps.
Žingsnis 13
Papuoškite petražolėmis.
Žingsnis 14
Supilkite želatiną ant mėsos.
Žingsnis 15
Įdėkite jį į šaltį.
Kategorijos