Įdaryta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryta mėsa

Sotus ir mėsingas šventinis patiekalas.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryta mėsa Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite.

Žingsnis 2

Įdaryta mėsa Žingsnis 2
Uždėkite puodą su mėsa ant viryklės ir virkite, kol mėsa suminkštės. Pagardinkite druska. Mėsa virė beveik 1,5 valandos.

Žingsnis 3

Įdaryta mėsa Žingsnis 3
Paruoškime želatiną.

Žingsnis 4

Įdaryta mėsa Žingsnis 4
Įpilkite 100 g sultinio.

Žingsnis 5

Įdaryta mėsa Žingsnis 5
Išmaišykite ir palaukite, kol želatina išbrinks.

Žingsnis 6

Įdaryta mėsa Žingsnis 6
Išimkite paruoštą mėsą.

Žingsnis 7

Įdaryta mėsa Žingsnis 7
Supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 8

Įdaryta mėsa Žingsnis 8
Kiaušinio baltymą sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 9

Įdaryta mėsa Žingsnis 9
Sudėkite mėsą į formą, papuoškite baltymais (maždaug taip).

Žingsnis 10

Įdaryta mėsa Žingsnis 10
Iš virtų morkų apskritimų išpjaukite žvaigždutes.

Žingsnis 11

Įdaryta mėsa Žingsnis 11
Užtepkite jį ant baltymų.

Žingsnis 12

Įdaryta mėsa Žingsnis 12
Į puodą supilkite du puodelius sultinio ir suberkite išbrinkusią želatiną. Kaitinkite, kol želatina ištirps.

Žingsnis 13

Įdaryta mėsa Žingsnis 13
Papuoškite petražolėmis.

Žingsnis 14

Įdaryta mėsa Žingsnis 14
Supilkite želatiną ant mėsos.

Žingsnis 15

Įdaryta mėsa Žingsnis 15
Įdėkite jį į šaltį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įlanka, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų užkandžiai, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, kiaušinių apkepas

Kategorijos