Įdarytas maltos mėsos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Įdarytas maltos mėsos pyragas

Jei mėgstate nesaldžius kepinius, jums tikrai patiks maltinukų pyragas. Šis receptas bus ypač naudingas, jei pas jus ateis svečių, o jūs neturite ką patiekti. Jei norite gauti mažiau kaloringą patiekalą, naudokite ne kiaulienos faršą, o jautieną. Pyragą patiekite su grietine arba pomidorų padažu ir šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 2
Pakepinkite susmulkintus svogūnus ir maltą mėsą, kol suminkštės, suberkite prieskonines žoleles, papriką ir druską pagal skonį.

Žingsnis 3

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 3
Leiskite maltai mėsai atvėsti. Pyrago įdaras paruoštas.

Žingsnis 4

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 4
Sumaišykite pieną, vištienos kiaušinius ir ištirpintą sviestą.

Žingsnis 5

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 5
Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Sumaišykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 6
Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Žingsnis 7

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 7
Pyrago įdarą paskirstykite ant tešlos.

Žingsnis 8

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 8
Pyragą pripildykite likusia tešla.

Žingsnis 9

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 9
Įkaitintoje orkaitėje pyragą kepkite 40-45 minutes. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos