Publikavimo data: 2024-05-25
Įdarytas maltos mėsos pyragas
Jei mėgstate nesaldžius kepinius, jums tikrai patiks maltinukų pyragas. Šis receptas bus ypač naudingas, jei pas jus ateis svečių, o jūs neturite ką patiekti. Jei norite gauti mažiau kaloringą patiekalą, naudokite ne kiaulienos faršą, o jautieną. Pyragą patiekite su grietine arba pomidorų padažu ir šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Pakepinkite susmulkintus svogūnus ir maltą mėsą, kol suminkštės, suberkite prieskonines žoleles, papriką ir druską pagal skonį.
Žingsnis 3
Leiskite maltai mėsai atvėsti. Pyrago įdaras paruoštas.
Žingsnis 4
Sumaišykite pieną, vištienos kiaušinius ir ištirpintą sviestą.
Žingsnis 5
Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Sumaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Žingsnis 7
Pyrago įdarą paskirstykite ant tešlos.
Žingsnis 8
Pyragą pripildykite likusia tešla.
Žingsnis 9
Įkaitintoje orkaitėje pyragą kepkite 40-45 minutes. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos