Įdarytas maltos mėsos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Įdarytas maltos mėsos pyragas

Jei mėgstate nesaldžius kepinius, jums tikrai patiks maltinukų pyragas. Šis receptas bus ypač naudingas, jei pas jus ateis svečių, o jūs neturite ką patiekti. Jei norite gauti mažiau kaloringą patiekalą, naudokite ne kiaulienos faršą, o jautieną. Pyragą patiekite su grietine arba pomidorų padažu ir šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 2
Pakepinkite susmulkintus svogūnus ir maltą mėsą, kol suminkštės, suberkite prieskonines žoleles, papriką ir druską pagal skonį.

Žingsnis 3

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 3
Leiskite maltai mėsai atvėsti. Pyrago įdaras paruoštas.

Žingsnis 4

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 4
Sumaišykite pieną, vištienos kiaušinius ir ištirpintą sviestą.

Žingsnis 5

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 5
Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Sumaišykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 6
Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Žingsnis 7

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 7
Pyrago įdarą paskirstykite ant tešlos.

Žingsnis 8

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 8
Pyragą pripildykite likusia tešla.

Žingsnis 9

Įdarytas maltos mėsos pyragas Žingsnis 9
Įkaitintoje orkaitėje pyragą kepkite 40-45 minutes. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos