Publikavimo data: 2024-05-25
                Įdarytas maltos mėsos pyragas
                                
                    Jei mėgstate nesaldžius kepinius, jums tikrai patiks maltinukų pyragas. Šis receptas bus ypač naudingas, jei pas jus ateis svečių, o jūs neturite ką patiekti. Jei norite gauti mažiau kaloringą patiekalą, naudokite ne kiaulienos faršą, o jautieną. Pyragą patiekite su grietine arba pomidorų padažu ir šviežiomis žolelėmis.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Smulkiai supjaustykite svogūnus.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Pakepinkite susmulkintus svogūnus ir maltą mėsą, kol suminkštės, suberkite prieskonines žoleles, papriką ir druską pagal skonį.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Leiskite maltai mėsai atvėsti. Pyrago įdaras paruoštas.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Sumaišykite pieną, vištienos kiaušinius ir ištirpintą sviestą.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Sumaišykite tešlą iki vientisos masės.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                        Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
                     
                                        
                        Žingsnis 7
                        
                        Pyrago įdarą paskirstykite ant tešlos.
                     
                                        
                        Žingsnis 8
                        
                        Pyragą pripildykite likusia tešla.
                     
                                        
                        Žingsnis 9
                        
                        Įkaitintoje orkaitėje pyragą kepkite 40-45 minutes. Patiekalas paruoštas!
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos