Publikavimo data: 2025-08-20
Įdarytas moliūgas pagal mėgstamą receptą
Šiuo receptu su manimi pasidalijo draugė, gyvenanti dačoje moliūgų sezono metu. Mėsa gaunasi minkšta ir skani, o moliūgas labai gardžiai papuošia mėsą. Mėgstamiausias receptas.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Nupjaukite moliūgo kepurėlę, nulupkite kauliukus ir visą minkštimą.
Žingsnis 3
Kiaulieną supjaustykite kubeliais, svogūną - griežinėliais. Pagardinkite druska, pipirais, džiovintais pomidorais, rozmarinais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Moliūgą įdarykite mėsa. Uždenkite nupjautu dangčiu, suvyniokite moliūgą į foliją ir 80 minučių pašaukite į orkaitę. Nuimkite foliją ir kepkite dar 20 minučių, kol moliūgas taps auksinis.
Kategorijos