Įdarytas moliūgas pagal mėgstamą receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Įdarytas moliūgas pagal mėgstamą receptą

Šiuo receptu su manimi pasidalijo draugė, gyvenanti dačoje moliūgų sezono metu. Mėsa gaunasi minkšta ir skani, o moliūgas labai gardžiai papuošia mėsą. Mėgstamiausias receptas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Nupjaukite moliūgo kepurėlę, nulupkite kauliukus ir visą minkštimą.

Žingsnis 3

Kiaulieną supjaustykite kubeliais, svogūną - griežinėliais. Pagardinkite druska, pipirais, džiovintais pomidorais, rozmarinais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Įdarytas moliūgas pagal mėgstamą receptą Žingsnis 4
Moliūgą įdarykite mėsa. Uždenkite nupjautu dangčiu, suvyniokite moliūgą į foliją ir 80 minučių pašaukite į orkaitę. Nuimkite foliją ir kepkite dar 20 minučių, kol moliūgas taps auksinis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos