Publikavimo data: 2024-02-04
Įdaryti blynai receptas
Sakoma, kad tobulų blynų kepimo menas prieinamas tik išrinktiesiems. Tačiau esame įsitikinę, kad jūs tikrai galite tai padaryti, jei esate šiek tiek išlepę. Išbandykite šį receptą, kad jums ne tik pavyktų, bet ir pavyktų skaniai!
Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Persijokite miltus.
Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su pienu, cukrumi ir druska. Nedidelėmis porcijomis supilkite miltus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Palikite tešlą 20 minučių, tada supilkite aliejų ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Keptuvėje ištirpinkite 25 g sviesto ir apie 7 minutes pakepinkite obuolius su cukrumi ir cinamonu.
Žingsnis 5
Įkaitinkite blynų keptuvę, patepkite ją sviestu, supilkite dalį tešlos ir kepkite blynus (po 1 minutę iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 6
Ant paruošto blyno dėkite įdaro, susukite jį ir kepkite. Likusius blynus iškepkite tokiu pat būdu, suformuokite iš jų ritinėlius su įdaru ir kiekvieną iškepkite. Blynų ritinėlius kepkite prieš pat patiekdami, kad jie būtų karšti ir šiek tiek traškūs.
Kategorijos