Įdaryti blynai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Įdaryti blynai receptas

Sakoma, kad tobulų blynų kepimo menas prieinamas tik išrinktiesiems. Tačiau esame įsitikinę, kad jūs tikrai galite tai padaryti, jei esate šiek tiek išlepę. Išbandykite šį receptą, kad jums ne tik pavyktų, bet ir pavyktų skaniai!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti blynai receptas Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Persijokite miltus.

Žingsnis 2

Įdaryti blynai receptas Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su pienu, cukrumi ir druska. Nedidelėmis porcijomis supilkite miltus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Įdaryti blynai receptas Žingsnis 3
Palikite tešlą 20 minučių, tada supilkite aliejų ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Įdaryti blynai receptas Žingsnis 4
Keptuvėje ištirpinkite 25 g sviesto ir apie 7 minutes pakepinkite obuolius su cukrumi ir cinamonu.

Žingsnis 5

Įdaryti blynai receptas Žingsnis 5
Įkaitinkite blynų keptuvę, patepkite ją sviestu, supilkite dalį tešlos ir kepkite blynus (po 1 minutę iš kiekvienos pusės).

Žingsnis 6

Įdaryti blynai receptas Žingsnis 6
Ant paruošto blyno dėkite įdaro, susukite jį ir kepkite. Likusius blynus iškepkite tokiu pat būdu, suformuokite iš jų ritinėlius su įdaru ir kiekvieną iškepkite. Blynų ritinėlius kepkite prieš pat patiekdami, kad jie būtų karšti ir šiek tiek traškūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos