Įdaryti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Įdaryti grybai

Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti grybai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite maltą mėsą. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos, apie 15 minučių. Tada sudėkite pusę svogūno ir kepkite, kol suminkštės (5-7 min.).

Žingsnis 2

Įdaryti grybai Žingsnis 2
Apkepkite grybų kepurėles. Sūdykite kepurėles ir kepkite atskiroje keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje po 1 minutę iš abiejų pusių. Perkelkite grybus į lėkštę.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai Žingsnis 3
Paruoškite faršą įdarui. Tame pačiame skoArcherkite grybų kepurėles. Sūdykite kepurėles ir kepkite atskiroje keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje po 1 minutę iš abiejų pusių. Perkepkite grybus į lėkštę. keptuvėje, kurioje kepė kepurėlės, pakepinkite antrąją dalį smulkiai supjaustyto svogūno ir grybų kojeles. Tada perkelkite juos į dubenį ir leiskite šiek tiek atvėsti. Tada paruoštą faršą sumaišykite su keptais svogūnais ir grybų koteliais. Pagardinkite druska, pipirais, kalendra ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Iškepkite įdarytus grybus. Paimkite kepimo skardą, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos grybų kepurėles. Įdarykite grybus faršu. Kepkite iki 180 ˚C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, apibarstykite įdarytus grybus tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos