Publikavimo data: 2024-05-19
Įdaryti grybai
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite maltą mėsą. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos, apie 15 minučių. Tada sudėkite pusę svogūno ir kepkite, kol suminkštės (5-7 min.).
Žingsnis 2
Apkepkite grybų kepurėles. Sūdykite kepurėles ir kepkite atskiroje keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje po 1 minutę iš abiejų pusių. Perkelkite grybus į lėkštę.
Žingsnis 3
Paruoškite faršą įdarui. Tame pačiame skoArcherkite grybų kepurėles. Sūdykite kepurėles ir kepkite atskiroje keptuvėje sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje po 1 minutę iš abiejų pusių. Perkepkite grybus į lėkštę. keptuvėje, kurioje kepė kepurėlės, pakepinkite antrąją dalį smulkiai supjaustyto svogūno ir grybų kojeles. Tada perkelkite juos į dubenį ir leiskite šiek tiek atvėsti. Tada paruoštą faršą sumaišykite su keptais svogūnais ir grybų koteliais. Pagardinkite druska, pipirais, kalendra ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Iškepkite įdarytus grybus. Paimkite kepimo skardą, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos grybų kepurėles. Įdarykite grybus faršu. Kepkite iki 180 ˚C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, apibarstykite įdarytus grybus tarkuotu sūriu.
Kategorijos