Įdaryti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti grybai

Skanūs, sultingi ir aromatingi grybai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti grybai Žingsnis 1
Nuplaukite grybus.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai Žingsnis 2
Nuo grybų atskirkite kotelius, iš jų gaminsime įdarą.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai Žingsnis 3
Tada augaliniame aliejuje pradėkite kepti svogūnus.

Žingsnis 4

Įdaryti grybai Žingsnis 4
Smulkiai supjaustytas pievagrybių kojas pakepinkite su svogūnais, pagal skonį įberkite druskos ir kepkite apie 5 min.

Žingsnis 5

Įdaryti grybai Žingsnis 5
Į įdarą įpilkite majonezo ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Įdaryti grybai Žingsnis 6
Įdarykite grybų kepurėles įdaru ir sudėkite į kepimo skardą.

Žingsnis 7

Įdaryti grybai Žingsnis 7
Pabarstykite sūriu ir 30 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos