Publikavimo data: 2025-08-19
Įdaryti grybai
Skanu. Išbandykite.
Žingsnis 1
Paruoškite grybų įdarą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 2
Kai tik česnakas pradės maloniai kvepėti, sudėkite smulkiai supjaustytus grybų kotelius ir kepkite toliau. Sudėkite smulkiai supjaustytas morkas ir svogūnus, maišydami kepkite ant vidutinės ugnies, žiūrėdami, kad jie nesudegtų.
Žingsnis 3
Susmulkinkite saliero stiebą ir porus ir sudėkite juos į faršą. Jei jų neturite, galite apsieiti ir be jų. Tada sudėkite supjaustytus pomidorus ir juos pasūdykite. Kai pomidorai išleis sultis ir viskas apkeps, faršas bus paruoštas.
Žingsnis 4
Įdarykite grybus ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite juos ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į orkaitę. Išimkite grybus iš orkaitės, sudėkite į lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais.
Kategorijos