Įdaryti grybai po sūrio kepurėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdaryti grybai po sūrio kepurėle

Šį receptą išsaugojau šventiniam stalui. Šampinjonai gaunasi labai skanūs ir neįprasti. Šampinjonus lengva paruošti, jiems paruošti nereikės daug laiko. Pabandykite juos paruošti pagal šį receptą ir tikrai nepasigailėsite!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti grybai po sūrio kepurėle Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, išpjaukite kojeles.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai po sūrio kepurėle Žingsnis 2
Įdarykite mėsos faršą, svogūnus, grybų kotelius, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai po sūrio kepurėle Žingsnis 3
Į grybų kepurėles sudėkite maltą mėsą, ant viršaus užtepkite majonezo.

Žingsnis 4

Įdarytus grybus pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 5

Supjaustykite sūrį griežinėliais, sudėkite ant grybų ir dar 5 minutes palaikykite orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos