Publikavimo data: 2024-06-22
Įdaryti grybai šventiniam stalui
Šio recepto išmokau iš savo mamos, šis patiekalas visada būna ant mūsų šventinio stalo. Jį labai lengva paruošti ir reikia minimalių pastangų.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite, sumalkite mėsmale arba susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Sumaišykite 2 rūšių maltą mėsą, smulkintą svogūną, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 3
Į maltos mėsos masę įmuškite kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Grybus gerai nuplaukite ir atskirkite kepurėles nuo kojelių. Kojas supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į maltą mėsą. Taip pat į faršą įberkite smulkiai supjaustytų žolelių.
Žingsnis 5
Įdarykite grybų kepurėles malta mėsa ir sudėkite jas į riebalais išteptą skardą arba kepimo indą.
Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę, sudėkite į ją įdarytas kepurėles ir kepkite 40 minučių 200-210 laipsnių temperatūroje. Gero apetito!
Kategorijos