Publikavimo data: 2025-08-19
Įdaryti grybai šventiniam stalui
Puošnus patiekalas, kuris pradžiugins jus ir jūsų svečius ant šventinio stalo. Pažįstamas grybų skonis išryškėja įdaru. Grybai gaunasi labai sultingi ir pikantiški. Rinkitės grybus su didelėmis kepurėlėmis.
Žingsnis 1
Atskirkite kojas nuo grybų. Kojas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus. Sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, pomidorą ir pievagrybius. Gerai apkepkite ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Apibarstykite druska ir pipirais. Pabaigoje įberkite žolelių.
Žingsnis 3
Įdarykite grybų galvutes atvėsintu faršu.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite folija arba pergamentiniu popieriumi. Sudėkite grybus ir apibarstykite sūriu. Šaukite į 160˚C temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos