Įdaryti grybai šventiniam stalui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdaryti grybai šventiniam stalui

Puošnus patiekalas, kuris pradžiugins jus ir jūsų svečius ant šventinio stalo. Pažįstamas grybų skonis išryškėja įdaru. Grybai gaunasi labai sultingi ir pikantiški. Rinkitės grybus su didelėmis kepurėlėmis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
18 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 1
Atskirkite kojas nuo grybų. Kojas supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus. Sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, pomidorą ir pievagrybius. Gerai apkepkite ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Apibarstykite druska ir pipirais. Pabaigoje įberkite žolelių.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 3
Įdarykite grybų galvutes atvėsintu faršu.

Žingsnis 4

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite folija arba pergamentiniu popieriumi. Sudėkite grybus ir apibarstykite sūriu. Šaukite į 160˚C temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos