Įdaryti grybai šventiniam stalui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Įdaryti grybai šventiniam stalui

Šis patiekalas papuoš bet kokį šventinį stalą. Svečiai įvertins jūsų vaišes. Paruošimas labai paprastas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite grybus ir atskirkite kepurėles nuo kotelių.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 2
Grybų kojeles supjaustykite kubeliais ir kartu su malta mėsa ir svogūnais pasiųskite troškintis.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 3
Kol faršas troškinasi, paruoškite grybų kepurėles. Sudėkite jas į formą, pasūdykite ir šiek tiek ištepkite majonezu.

Žingsnis 4

Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 5

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 5
Kai įdaras bus paruoštas, sudėkite jį į paruoštus dangtelius ir apibarstykite sūriu.

Žingsnis 6

Įdaryti grybai šventiniam stalui Žingsnis 6
Kepkite orkaitėje 20 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos