Publikavimo data: 2025-08-20
Įdaryti grybai šventiniam stalui
Šis patiekalas papuoš bet kokį šventinį stalą. Svečiai įvertins jūsų vaišes. Paruošimas labai paprastas.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir atskirkite kepurėles nuo kotelių.
Žingsnis 2
Grybų kojeles supjaustykite kubeliais ir kartu su malta mėsa ir svogūnais pasiųskite troškintis.
Žingsnis 3
Kol faršas troškinasi, paruoškite grybų kepurėles. Sudėkite jas į formą, pasūdykite ir šiek tiek ištepkite majonezu.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 5
Kai įdaras bus paruoštas, sudėkite jį į paruoštus dangtelius ir apibarstykite sūriu.
Žingsnis 6
Kepkite orkaitėje 20 minučių 180 °C temperatūroje.
Kategorijos