Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti kalmarai keptuvėje su kiaušiniu
Keptuvėje su grietine troškinti kalmarai su kiaušiniu ir ryžiais yra sotus, skanus ir labai sveikas patiekalas. Kalmarai paruošiami paprastai ir greitai, todėl šis receptas patiks ne tik jūros gėrybių mėgėjams, bet ir tiems, kurie neturi laiko ilgai stovėti prie viryklės. Įdarytiems kalmarams gaminti geriausia imti žalias skerdenas, jos skanesnės, be to, jas nesunku išvalyti. Tam kalmarus 5 sekundėms panardinkite į verdantį vandenį, po to plėvelė bus lengvai pašalinta.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite virtus ryžius su smulkintu vištienos kiaušiniu, druskos, pipirų mišiniu ir žaliu kiaušiniu. Padalykite į dvi dalis. Įdarą sudėkite į kalmarų karkasus.
Žingsnis 2
Paruoškite kalmarus. Sumaišykite grietinę ir vandenį, supilkite į keptuvę ir pastatykite ant vidutinės ugnies, į grietinę sudėkite kalmarus. Kai padažas užvirs, apverskite įdarytus kalmarus ir virkite dar 2 minutes.
Kategorijos