Įdaryti kalmarai su ryžiais ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti kalmarai su ryžiais ir grybais

Įdaryti kalmarai - tai patiekalas, kurį galima rasti elitiniuose restoranuose, tačiau galite pasigaminti ir patys. Receptui naudojama daug skirtingų ingredientų, dėl kurių šio patiekalo skonis yra toks sodrus ir intensyvus.
Gaminimo laikas
235 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kalmarai su ryžiais ir grybais Žingsnis 1
Susmulkinkite petražoles ir sudėkite į puodą. Nulupkite ir išspauskite česnaką ir suberkite į petražoles. Į puodą supilkite aliejų ir šampaną. Pagal skonį pagardinkite druska. Palikite padažą 3 val. brinkti.

Žingsnis 2

Įdaryti kalmarai su ryžiais ir grybais Žingsnis 2
Į puodą įpilkite vandens ir įberkite druskos. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite vandenį. Į verdantį vandenį 4 minutėms įdėkite kalmarų skerdenas. Išimkite kalmarus iš vandens ir juos nuvalykite.

Žingsnis 3

Įdaryti kalmarai su ryžiais ir grybais Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir česnaką ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Paprikas ir grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite supjaustytus ingredientus į keptuvę ir kepkite, kol svogūnai taps auksiniai.

Žingsnis 4

Įdaryti kalmarai su ryžiais ir grybais Žingsnis 4
Išvirkite ryžius pagal ant pakelio pateiktus nurodymus ir suberkite juos į keptas daržoves. Smulkiai supjaustykite krūtinėlę ir supilkite ją į keptuvę. Į keptuvę įpilkite šiek tiek vandens ir porą minučių troškinkite po dangčiu. Suberkite smulkintas petražoles.

Žingsnis 5

Įdaryti kalmarai su ryžiais ir grybais Žingsnis 5
Išvalytus kalmarus įdarykite paruoštu faršu. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Kepkite kalmarus iš abiejų pusių, kol taps traškūs. Iškeptus kalmarus užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos