Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti kalmarai su sūriu, kiaušiniais ir grybais
Grybais, sūriu ir kiaušiniais įdaryti kalmarai - labai sotus ir originalus patiekalas. Rinkdamiesi kalmarus atkreipkite dėmesį į mėsos po oda spalvą: ji turėtų būti šviesiai kreminės spalvos. Tai suteikia garantiją, kad kalmarai laikymo metu neatšalo. Grybai turėtų būti baltos arba šiek tiek rusvos spalvos. Ant šių grybų kepurėlių neturėtų būti tamsių dėmių, jie turėtų būti tankūs ir tvirti liečiant.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite apie 5 minutes. Mišinį atvėsinkite. Grybų ir svogūnų mišinį, kiaušinius, žaliuosius svogūnus, sūrį, druską ir pipirus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kalmarus. Mišiniu sandariai pripildykite kalmarų skerdenas. Skylutes sutvirtinkite dantų krapštukais ir sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, miltus, druską ir pipirus. Padažu užpilkite įdarytus kalmarus ir 30 min. pašaukite į orkaitę. Išimkite patiekalą iš orkaitės, leiskite jam atvėsti ir išimkite dantų krapštukus.
Kategorijos