Publikavimo data: 2024-06-15
Įdaryti karališkieji grybai.
Labai sultingi grybai, kuriuos ruošiu visai šeimai. Jie būna labai skanūs ir sotūs. Šis patiekalas tinka ir šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus, atskirkite kepurėles nuo kotelių (kotelius galima panaudoti kitam patiekalui arba pridėti prie maltos mėsos grybams įdaryti).
Žingsnis 2
Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Susmulkinkite žoleles. Sumaišykite su kiaušiniu ir sudėkite į maltą mėsą. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Įdarykite grybų kepurėles mišiniu ir sudėkite jas ant alyvuogių aliejumi pateptos kepimo skardos. Uždenkite folija ir padarykite joje keletą skylučių.
Žingsnis 4
Dėkite indą į iki 250 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių. Tada ant grybų išdėliokite sūrio griežinėlius ir dar kelioms minutėms pašaukite į orkaitę.
Kategorijos