Įdaryti kepti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Įdaryti kepti grybai

Įdomus, gana paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas. Įdaryti grybai bus gražus ir skanus šventinio stalo įdaras, juos taip pat galima naudoti kaip puikų garnyrą prie mėsos. Patiekalas gaunasi sultingas ir minkštas. Įdarytus grybus galima kepti ant kepimo popieriumi išklotos skardos arba kepimo formoje, tačiau, jei įmanoma, grybų kepurėles dėkite ant grotelių, kad kepant išsiskyrusios grybų sultys nutekėtų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti kepti grybai Žingsnis 1
Atskirkite grybų kepurėles nuo kojelių. Kepurėles išdėliokite tolygiai, nesikartojant, ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 2

Įdaryti kepti grybai Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite grybų kojeles ir sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 3

Įdaryti kepti grybai Žingsnis 3
Sumaišykite supjaustytus kotletus ir česnakus ir pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje.

Žingsnis 4

Įdaryti kepti grybai Žingsnis 4
Šoninę supjaustykite mažais, tvarkingais kubeliais. Sudėkite gabalėlius į keptuvę.

Žingsnis 5

Įdaryti kepti grybai Žingsnis 5
Smulkiais trupiniais sutrinkite baltą duoną blenderiu. Sudėkite juos į likusį įdarą. Pagal skonį pagardinkite Provanso žolelėmis.

Žingsnis 6

Įdaryti kepti grybai Žingsnis 6
Pripildykite grybų kepurėles įdaro ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Įdėkite patiekalą į iki 180-190 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos