Įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryti kopūstai

Tai labai skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir sudėkite kopūstus, o kai kopūstai suminkštės, pašalinkite lapus.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Ryžius nuplaukite, sumaišykite juoduosius pipirus, česnaką (aš turėjau tik džiovintą česnaką, galite naudoti šviežią), krapus ir druską. Aš taip pat įbėriau šviežių kalendrų.

Žingsnis 3

Įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Maltą mėsą suvyniokite į kopūstus. Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu taip, kad viršutinė įdarytų kopūstų eilė nebūtų apsemta vandeniu. Šiek tiek pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 30 minučių, tada dar 30 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Įdaryti kopūstai Žingsnis 4
Kai ryžiai išvirs, galite nukelti nuo ugnies ir patiekti karštus su grietine. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos