Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti kopūstai
Tai labai skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir sudėkite kopūstus, o kai kopūstai suminkštės, pašalinkite lapus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Ryžius nuplaukite, sumaišykite juoduosius pipirus, česnaką (aš turėjau tik džiovintą česnaką, galite naudoti šviežią), krapus ir druską. Aš taip pat įbėriau šviežių kalendrų.
Žingsnis 3
Maltą mėsą suvyniokite į kopūstus. Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu taip, kad viršutinė įdarytų kopūstų eilė nebūtų apsemta vandeniu. Šiek tiek pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 30 minučių, tada dar 30 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Kai ryžiai išvirs, galite nukelti nuo ugnies ir patiekti karštus su grietine. Gero apetito!
Kategorijos