Tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais

Tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais - tai greičiausias būdas paruošti maltą mėsą su kopūstais. Žingsnis po žingsnio receptą sudaro paprasti veiksmai. Iš daržovių ir mėsos paruoškite maltą mėsą, suformuokite kotletus ir iškepkite juos orkaitėje. Gaunasi sveikas ir sotus patiekalas, kuriam nereikia garnyro. Išskyrus šviežių daržovių salotas. Tinginių įdarytų kopūstų paslaptis ta, kad kopūstai dedami tiesiai į maltą mėsą. Nereikia faršo vynioti į kopūstų lapus.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą ir suformuokite įdarytus kopūstus. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, kopūstus, svogūnus ir kiaušinį. Druskos ir pipirų pagal skonį. Padarykite nedidelius kotletukus ir sudėkite juos į kepimo formą.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais Žingsnis 2
Iškepkite įdarytus kopūstus. Atskirame inde sumaišykite pomidorų pastą su kopūstų vandeniu (60 g pomidorų pastos - 200 ml vandens). Įdarykite įdarytus kopūstus taip, kad jie nugrimztų į padažą maždaug iki pusės. Dėkite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos