Publikavimo data: 2024-04-08
Tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais
Tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais - tai greičiausias būdas paruošti maltą mėsą su kopūstais. Žingsnis po žingsnio receptą sudaro paprasti veiksmai. Iš daržovių ir mėsos paruoškite maltą mėsą, suformuokite kotletus ir iškepkite juos orkaitėje. Gaunasi sveikas ir sotus patiekalas, kuriam nereikia garnyro. Išskyrus šviežių daržovių salotas. Tinginių įdarytų kopūstų paslaptis ta, kad kopūstai dedami tiesiai į maltą mėsą. Nereikia faršo vynioti į kopūstų lapus.
Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą ir suformuokite įdarytus kopūstus. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, kopūstus, svogūnus ir kiaušinį. Druskos ir pipirų pagal skonį. Padarykite nedidelius kotletukus ir sudėkite juos į kepimo formą.
Žingsnis 2
Iškepkite įdarytus kopūstus. Atskirame inde sumaišykite pomidorų pastą su kopūstų vandeniu (60 g pomidorų pastos - 200 ml vandens). Įdarykite įdarytus kopūstus taip, kad jie nugrimztų į padažą maždaug iki pusės. Dėkite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos