Publikavimo data: 2025-08-19
Įdaryti kopūstai pomidorų padaže su grietine
Visų mėgstamiausias patiekalas, sultingas, skanus ir ne toks jau sunkus.
Žingsnis 1
Suskirstykite kopūstus į lapus, 3-5 min. panardinkite į verdantį vandenį.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą, sumaišykite ryžius, svogūnus, maltą mėsą, druską, įberkite prieskonių ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite įdarytą kopūstą, ant vieno krašto viduryje uždėkite įdaro, suvyniokite į šonus ir suvyniokite kaip vyniotinį.
Žingsnis 4
Taip yra ir su visais lapais.
Žingsnis 5
Sudėkite į gilią keptuvę ir užpilkite vandeniu su pomidorų pasta, statykite ant ugnies ir troškinkite bent valandą.
Kategorijos