Įdaryti kopūstai su burokėlių lapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Įdaryti kopūstai su burokėlių lapais

Originalus įdarytas kopūstas - skirtas toms šeimininkėms, kurios pasirengusios eksperimentuoti virtuvėje ieškodamos naujų skonių; šis patiekalas pasižymi neįprastu ir naudingu ingredientų deriniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai su burokėlių lapais Žingsnis 1
Paruoškite įdaru įdarytus kopūstus. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite. Į atskirą indą sudėkite maltą mėsą, svogūną, morkas ir ryžius, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai su burokėlių lapais Žingsnis 2
Suvyniokite įdarytus kopūstus. Ant plačiosios burokėlio lapo dalies uždėkite nedidelę dalį įdaro ir suvyniokite taip, kad neliktų atvirų kraštų. Įdarytus kopūstus sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vanduo turi apsemti kopūstus 1 cm. Puodą su įdarytais kopūstais pastatykite ant ugnies, užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 30-35 min. Nukelkite puodą nuo ugnies ir sudėkite nesmulkintas česnako skilteles, palikite įdarytus kopūstus po dangčiu 5-7 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos