Publikavimo data: 2025-08-20
Įdaryti kopūstai su burokėlių lapais
Originalus įdarytas kopūstas - skirtas toms šeimininkėms, kurios pasirengusios eksperimentuoti virtuvėje ieškodamos naujų skonių; šis patiekalas pasižymi neįprastu ir naudingu ingredientų deriniu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdaru įdarytus kopūstus. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite. Į atskirą indą sudėkite maltą mėsą, svogūną, morkas ir ryžius, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Suvyniokite įdarytus kopūstus. Ant plačiosios burokėlio lapo dalies uždėkite nedidelę dalį įdaro ir suvyniokite taip, kad neliktų atvirų kraštų. Įdarytus kopūstus sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vanduo turi apsemti kopūstus 1 cm. Puodą su įdarytais kopūstais pastatykite ant ugnies, užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 30-35 min. Nukelkite puodą nuo ugnies ir sudėkite nesmulkintas česnako skilteles, palikite įdarytus kopūstus po dangčiu 5-7 min.
Kategorijos