Publikavimo data: 2025-08-19
Įdaryti kopūstai su dešrelėmis ir sūriu
Įdaryti kopūstai su dešrelėmis ir sūriu yra naujas rusų virtuvės užkandis. Jis buvo išrastas XX amžiuje. Kopūstai yra labai naudinga daržovė, išvesta prieš daugelį tūkstančių metų. Kopūstuose gausu mikroelementų ir B grupės vitaminų. Juose taip pat yra daug kalcio, nikotino rūgšties, kalio, kuris žmogaus organizmui būtinas visavertei širdies raumens veiklai.
Žingsnis 1
Į nedidelį dubenėlį sudėkite tarkuotą sūrį. Labai smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite juos į sūrį. Viską gerai išmaišykite. Nuo virtų kopūstų lapų nupjaukite tirščius.
Žingsnis 2
Ant kopūsto lapo dėkite dešrelę, šaukštą sūrio ir krapų ir suvyniokite į voką. Visus įdarytus kopūstus iš visų pusių apkepkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies po uždaru dangčiu.
Kategorijos