Įdaryti kopūstai su dešrelėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdaryti kopūstai su dešrelėmis ir sūriu

Įdaryti kopūstai su dešrelėmis ir sūriu yra naujas rusų virtuvės užkandis. Jis buvo išrastas XX amžiuje. Kopūstai yra labai naudinga daržovė, išvesta prieš daugelį tūkstančių metų. Kopūstuose gausu mikroelementų ir B grupės vitaminų. Juose taip pat yra daug kalcio, nikotino rūgšties, kalio, kuris žmogaus organizmui būtinas visavertei širdies raumens veiklai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai su dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 1
Į nedidelį dubenėlį sudėkite tarkuotą sūrį. Labai smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite juos į sūrį. Viską gerai išmaišykite. Nuo virtų kopūstų lapų nupjaukite tirščius.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai su dešrelėmis ir sūriu Žingsnis 2
Ant kopūsto lapo dėkite dešrelę, šaukštą sūrio ir krapų ir suvyniokite į voką. Visus įdarytus kopūstus iš visų pusių apkepkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies po uždaru dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos