Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa
Puikus pasirinkimas karštam patiekalui, kuriam nereikia garnyro.
Žingsnis 1
Išimkite gūžes ir 10-15 minučių pašaukite kopūstus į mikrobangų krosnelę, kad suminkštėtų.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir pakepinkite storadugniame puode. Supilkite pomidorų padažą, įpilkite vandens ir troškinkite 10 min.
Žingsnis 3
Sumaišykite maltą mėsą ir ryžius, pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 4
Nedidelį maltos mėsos rutuliuką suvyniokite į kopūsto lapą.
Žingsnis 5
Ant morkų sudėkite įdarytus kopūstus, užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir virkite ant vidutinės ugnies 40 minučių.
Kategorijos