Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa

Puikus pasirinkimas karštam patiekalui, kuriam nereikia garnyro.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa Žingsnis 1
Išimkite gūžes ir 10-15 minučių pašaukite kopūstus į mikrobangų krosnelę, kad suminkštėtų.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir pakepinkite storadugniame puode. Supilkite pomidorų padažą, įpilkite vandens ir troškinkite 10 min.

Žingsnis 3

Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa Žingsnis 3
Sumaišykite maltą mėsą ir ryžius, pagardinkite prieskoniais.

Žingsnis 4

Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa Žingsnis 4
Nedidelį maltos mėsos rutuliuką suvyniokite į kopūsto lapą.

Žingsnis 5

Įdaryti kopūstai su dviejų rūšių malta mėsa Žingsnis 5
Ant morkų sudėkite įdarytus kopūstus, užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir virkite ant vidutinės ugnies 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos