Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis

Klasikinis skanių įdarytų kopūstų receptas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Ryžius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 3

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite žalią kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 4
Į puodą sudėkite nesmulkintus kopūstus, užpilkite vandeniu ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 5
Atskirkite kopūstų lapus.

Žingsnis 6

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 6
Sumaišykite maltą mėsą ir ryžius ir sudėkite į kopūstų lapus.

Žingsnis 7

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 7
Susukite kopūstų lapus su malta mėsa į vokelius.

Žingsnis 8

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 8
Sudėkite įdarytus kopūstus į puodą, įpilkite pomidorų pastos, supjaustytų morkų ir prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 9

Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 9
Įdarytus kopūstus užpilkite vandeniu ir virkite 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos