Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti kopūstai su grietine ir šviežiomis žolelėmis
Klasikinis skanių įdarytų kopūstų receptas.
Žingsnis 1
Ryžius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite žalią kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į puodą sudėkite nesmulkintus kopūstus, užpilkite vandeniu ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Atskirkite kopūstų lapus.
Žingsnis 6
Sumaišykite maltą mėsą ir ryžius ir sudėkite į kopūstų lapus.
Žingsnis 7
Susukite kopūstų lapus su malta mėsa į vokelius.
Žingsnis 8
Sudėkite įdarytus kopūstus į puodą, įpilkite pomidorų pastos, supjaustytų morkų ir prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 9
Įdarytus kopūstus užpilkite vandeniu ir virkite 1 valandą.
Kategorijos