Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais
Tradicinis universalus patiekalas. Tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, kol jie pusiau išvirs, sumaišykite su malta mėsa.
Žingsnis 2
Kopūstus suplėšykite į lapus, nupjaukite arba susmulkinkite gūžes.
Žingsnis 3
Į kiekvieną lakštą suvyniokite faršą ir ryžius.
Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas ir apkepkite jas su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 5
Į puodo dugną sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą, o ant viršaus - įdarytus kopūstus. Supilkite vandenį taip, kad jis apsemtų įdarytus kopūstus.
Žingsnis 6
Troškinkite po dangčiu valandą. Arba virkite daugiafunkcinėje viryklėje įjungę troškinimo režimą.
Kategorijos