Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais

Tradicinis universalus patiekalas. Tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, kol jie pusiau išvirs, sumaišykite su malta mėsa.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Kopūstus suplėšykite į lapus, nupjaukite arba susmulkinkite gūžes.

Žingsnis 3

Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 3
Į kiekvieną lakštą suvyniokite faršą ir ryžius.

Žingsnis 4

Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas ir apkepkite jas su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 5

Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 5
Į puodo dugną sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą, o ant viršaus - įdarytus kopūstus. Supilkite vandenį taip, kad jis apsemtų įdarytus kopūstus.

Žingsnis 6

Įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 6
Troškinkite po dangčiu valandą. Arba virkite daugiafunkcinėje viryklėje įjungę troškinimo režimą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos