Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu

Šis patiekalas labai paplitęs įvairiose pasaulio virtuvėse. Įdaryti kopūstai su mėsos ir daržovių įdarais.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu Žingsnis 1
Kad kopūstų lapai gerai nusivarvėtų, įdėkite juos į verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu Žingsnis 2
Ryžius išvirkite iki pusiau išvirtų, smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką ir sumaišykite su malta mėsa.

Žingsnis 3

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu Žingsnis 3
Įberkite druskos, prieskonių, šiek tiek pomidorų pastos ir grietinės, išmaišykite vientisą faršą.

Žingsnis 4

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu Žingsnis 4
Suskirstykite kopūstus į lapus.

Žingsnis 5

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu Žingsnis 5
Į kiekvieną lakštą dėkite įdaro.

Žingsnis 6

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu Žingsnis 6
Įvyniokite jį į voką.

Žingsnis 7

Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu Žingsnis 7
Pakartokite su visais lapais, puodo dugną ištepkite augaliniu aliejumi, sluoksniais išdėliokite įdarytus kopūstus, sumaišykite vandenį su grietine ir pomidorų pasta, įberkite druskos, prieskonių pagal pageidavimą, užpilkite padažą ant įdarytų kopūstų ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos