Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti kopūstai su ypatingu receptu
Šis patiekalas labai paplitęs įvairiose pasaulio virtuvėse. Įdaryti kopūstai su mėsos ir daržovių įdarais.
Žingsnis 1
Kad kopūstų lapai gerai nusivarvėtų, įdėkite juos į verdantį vandenį.
Žingsnis 2
Ryžius išvirkite iki pusiau išvirtų, smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką ir sumaišykite su malta mėsa.
Žingsnis 3
Įberkite druskos, prieskonių, šiek tiek pomidorų pastos ir grietinės, išmaišykite vientisą faršą.
Žingsnis 4
Suskirstykite kopūstus į lapus.
Žingsnis 5
Į kiekvieną lakštą dėkite įdaro.
Žingsnis 6
Įvyniokite jį į voką.
Žingsnis 7
Pakartokite su visais lapais, puodo dugną ištepkite augaliniu aliejumi, sluoksniais išdėliokite įdarytus kopūstus, sumaišykite vandenį su grietine ir pomidorų pasta, įberkite druskos, prieskonių pagal pageidavimą, užpilkite padažą ant įdarytų kopūstų ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių.
Kategorijos