Įdaryti pomidorai su fetos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryti pomidorai su fetos sūriu

Įdaryti pomidorai - tai patiekalas, kurį galima patiekti ir kaip užkandį, ir kaip garnyrą. Šiame recepte pomidorai įdaryti fetos sūrio įdaru. Tai sveikas, pikantiško skonio ir šiek tiek rūgštokas produktas. Sūryje esančios rūgštaus pieno bakterijos normalizuoja virškinimo sistemos veiklą. Pomidorus su įdaru geriau kepti viršutinėje orkaitės dalyje. Paruoštumą galima nustatyti pagal įtrūkusią odelę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti pomidorai su fetos sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite fetą, grietinę, smulkintą česnaką ir kalendrą. Suberkite džiovintą raudonėlį ir juoduosius pipirus. Įdarą gerai sutrinkite šakute. Pomidorų dugną užpildykite įdaru.

Žingsnis 2

Įdaryti pomidorai su fetos sūriu Žingsnis 2
Iškepkite pomidorus. Kepimo skardą lengvai patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite ant jos pomidorus ir uždenkite nupjautu viršumi. Dėkite skardą su daržovėmis į 200 laipsnių Celsijaus orkaitę 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pomidorų užkandžiai, receptų knyga, pomidorų garnyrai, įdaryti pomidorai, pomidorų sezonas, mažai kalorijų, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, įdarytos daržovės, daržovių ir grybų užkandžiai, užkandžiai, įdaryti patiekalai

Kategorijos