Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti pomidorai su grybais
Aromatingas užkandis - pomidorai, įdaryti grybais - skanus ir kartu sveikas patiekalas, kuriame apetitą žadinantys grybai puikiai dera su maistingomis grūdinėmis kultūromis. Užkandį papildo kvapni sūrio plutelė, suteikianti malonų sūrumo poskonį. Norint paruošti patiekalą, reikia pakepinti ingredientus, sudėti juos į pomidorus ir pasiųsti į orkaitę. Šiam užkandžiui iškepti nereikia daug laiko - vos 20 minučių.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti įdarą. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies, supilkite augalinį aliejų ir palikite, kad įkaistų. Tuo pat metu supjaustykite grybus mažais kubeliais ir susmulkinkite svogūną. Tada ant įkaitinto aliejaus sudėkite svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Po to sudėkite grybus ir prieskonius pagal skonį. Nuolat maišydami kepkite faršą 10-12 minučių.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti faršą. Grybus ir svogūnus sudėkite į gilų indą. Į juos suberkite virtus ryžius. Sutarkuokite sūrį ir suberkite į faršą. Paruoštą mišinį gerai išmaišykite, jei reikia, įberkite prieskonių.
Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą. Įdarykite pomidorus paruoštu įdaru, uždenkite juos nupjautomis viršūnėlėmis. Tada kepimo formą patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir sudėkite į ją užkandį. Į formą įpilkite 250 ml vandens ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos