Įdarytos cukinijos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Įdarytos cukinijos receptas

Iš pradžių cukinijos buvo auginamos kaip dekoratyviniai augalai: svarbiausia - gražūs ir dideli žiedai. Tačiau greitai buvo suprasta, kad cukinijų vaisiai tinka maistui. Yra daugybė cukinijos receptų, ypač su jos įdaru. Mėsos, žolelių, daržovių arba, kaip mūsų atveju, varškės įdaras, kuris puikiai dera su šiuo produktu, padaro jį ryškesnį, įdomesnį ir skanesnį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarytos cukinijos receptas Žingsnis 1
Nulupkite cukiniją, perpjaukite išilgai pusiau ir išimkite minkštimą. Nulupkite svogūną ir česnaką ir supjaustykite mažais kubeliais. Mocarelą sutarkuokite smulkia tarka. Sūrį kelioms valandoms atšaldykite šaldytuve, kad jis gerai sutarkuotų.

Žingsnis 2

Įdarytos cukinijos receptas Žingsnis 2
Įkaitintame alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną ir česnaką, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite saulėje džiovintus pomidorus ir pakepinkite dar 2 minutes.

Žingsnis 3

Įdarytos cukinijos receptas Žingsnis 3
Sudėkite varškę į ingredientus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Įdarytos cukinijos receptas Žingsnis 4
Gautu mišiniu įdarykite cukinijas, apibarstykite tarkuotu sūriu ir 10-15 min. pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 5

Įdarytos cukinijos receptas Žingsnis 5
Cukinijas patiekite karštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos