Publikavimo data: 2024-02-04
Įdarytos cukinijos receptas
Iš pradžių cukinijos buvo auginamos kaip dekoratyviniai augalai: svarbiausia - gražūs ir dideli žiedai. Tačiau greitai buvo suprasta, kad cukinijų vaisiai tinka maistui. Yra daugybė cukinijos receptų, ypač su jos įdaru. Mėsos, žolelių, daržovių arba, kaip mūsų atveju, varškės įdaras, kuris puikiai dera su šiuo produktu, padaro jį ryškesnį, įdomesnį ir skanesnį.
Žingsnis 1
Nulupkite cukiniją, perpjaukite išilgai pusiau ir išimkite minkštimą. Nulupkite svogūną ir česnaką ir supjaustykite mažais kubeliais. Mocarelą sutarkuokite smulkia tarka. Sūrį kelioms valandoms atšaldykite šaldytuve, kad jis gerai sutarkuotų.
Žingsnis 2
Įkaitintame alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną ir česnaką, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite saulėje džiovintus pomidorus ir pakepinkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite varškę į ingredientus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Gautu mišiniu įdarykite cukinijas, apibarstykite tarkuotu sūriu ir 10-15 min. pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 5
Cukinijas patiekite karštas.
Kategorijos