Publikavimo data: 2024-02-01
Žiemai skirtos daržovėmis įdarytos paprikos receptas
Aitriosios paprikos skirstomos į aštriąsias ir saldžiąsias paprikas. Yra daugybė šios daržovės gaminimo būdų. Siūlome jums žiemai skirtų įdarytų paprikų su kopūstų ir morkų įdaru receptą. Patiekalą galima patiekti kaip priedą prie antrųjų patiekalų ir kaip savarankiškas salotas.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Morkas ir kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais. Į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Supilkite druską į litrinį stiklainį.
Žingsnis 3
Į stiklainį įberkite juodųjų pipirų žirnelių ir gvazdikėlių.
Žingsnis 4
Pašalinkite iš paprikų kotelius ir sėklas bei nupjaukite viršūnėles. Tada įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite paprikų viršūnėles. Įdarius paprikas morkomis ir kopūstais. Sudėkite paprikas į stiklainį ir uždenkite jas apkepintomis viršūnėlėmis.
Žingsnis 5
Užpilkite papriką verdančiu vandeniu ir palikite 24 valandas vėsioje, tamsioje vietoje. Gero apetito!
Žingsnis 6
Įdarytos paprikos bus puikus žiemos užkandis. Patiekalą galima papildyti virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Kategorijos