Publikavimo data: 2024-02-03
Pomidorai, įdaryti varškės įdaru receptas
Pomidorų, sūrio ir varškės užkandį lengva paruošti, tam reikia mažiausiai laiko ir pastangų. Juo sėkmingai galite pakeisti bet kokias sunkiai paruošiamas salotas net ant šventinio stalo. Klasikinis švelnaus varškės įdaro ir šviežių daržovių derinys nepaliks abejingų nei jūsų, nei jūsų svečių. Šis užkandis tinka ir vakarėliui, ir namų vakarienei.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite česnaką.
Žingsnis 2
Stambiai sutarkuokite sūrį ir pertrinkite varškę per sietelį. Susmulkinkite česnaką. Smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 3
Paruoškite faršą: dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, pusę žolelių, druską ir pipirus.Kad faršas būtų vientisas, suplakite jį mikseriu.
Žingsnis 4
Paruoškite užkandžio pagrindą. Pomidorus perpjaukite į 4 dalis ir šaukšteliu atsargiai išimkite minkštimą.
Žingsnis 5
Sudėkite užkandį: pomidorų griežinėlius pripildykite įdaro. Užkandį sudėkite ant salotų lapų, viršų pabarstykite žolelėmis.
Žingsnis 6
Kad užkandis būtų pikantiškesnis, į sūrio įdarą įdėkite rūkyto sūrio.
Kategorijos