Įdarytos grybų bagetės su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Įdarytos grybų bagetės su sūriu

Įdarytos grybų bagetės su sūriu yra universalus patiekalas, jį galite duoti vaikui mokykloje, užkandžiauti darbe, pusryčiais pamaitinti šeimą, o ant šventinio stalo šis patiekalas taps nuoširdžiu originaliu užkandžiu. Išorėje iškepta traški duonos plutelė, o viduje - sultingas alyvuogių aliejuje keptas grybų įdaras su keptu kvapniu sūriu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdarytos grybų bagetės su sūriu Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Tada į svogūnus suberkite smulkiai supjaustytus grybus, įberkite druskos ir pipirų. Kepkite grybus, kol išgaruos visas skystis ir jie paruduos.

Žingsnis 2

Įdarytos grybų bagetės su sūriu Žingsnis 2
Paimkite bagetę ir supjaustykite ją 5-6 cm storio riekelėmis, pašalinkite iki pusės duonos trupinių, o likusią pusę paspauskite pirštais, kad susidarytų tvirtas dugnas.

Žingsnis 3

Įdarytos grybų bagetės su sūriu Žingsnis 3
Į bagetės riekeles sudėkite su svogūnais pakepintus grybus. Ant viršaus vidutine tarka sutarkuokite sūrį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite įdarytas bagetės riekeles su sūriu 7-10 minučių, šiek tiek atvėsinkite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos