Publikavimo data: 2024-05-26
Įlanka su majonezu
Norite nustebinti svečius vienu paprastu ingredientu? Paruoškite įdarą su majonezu. Jis suteiks patiekalui kreminį skonį ir pieno spalvą, o išoriškai patiekalas primins pieno pudingą. O skonis skirsis nuo visų iki tol gamintų patiekalų. Ir norėsite jį išbandyti dar kartą.
Žingsnis 1
Iš vištienos šlaunelių, morkų išvirkite sultinį. Įdėkite lauro lapą ir pipirų žirnelius. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Želatiną praskieskite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti. Kol želatina verda, paruoškite įdarą.
Žingsnis 3
Išimkite virtą vištieną iš keptuvės ir išskirstykite ją į pluoštus. Įpilkite reikiamą kiekį majonezo. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Išimkite virtas morkas ir supjaustykite trikampėliais.
Žingsnis 5
Į formos dugną sudėkite vištienos ir majonezo įdarą.
Žingsnis 6
Ant viršaus gražiai išdėliokite morkų ir petražolių griežinėlius. Užpildykite paruoštu želatinos mišiniu.
Kategorijos