Publikavimo data: 2024-06-09
Įlankos pyragas su baltagūžiais kopūstais
Pilstomas pyragas yra paprasčiausias pyragų variantas, nes tešla, kitaip nei mielinis pyragas, paruošiama labai greitai, nereikia laukti, kol ji pakils, nereikia iškočioti ir sulankstyti pyrago. Užkandžių pilstomas pyragas taps mėgstamiausiu jūsų kulinarinio arsenalo receptu, švelnus ir skanus, tiesiog tirpsta burnoje. Yra viena tobulo užpylimo pyrago paslaptis, jis neturi būti per aukštos formos, kitaip iškeps per vidurį. Įdaras gali būti bet koks, svarbiausia, kad jis būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, grietinę, druską, miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, grietinę, druską, miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kopūstus pasūdykite ir šiek tiek išminkykite, suberkite krapus ir išmaišykite. Kepimo formą ištepkite aliejumi, išdėliokite kopūstus, ant viršaus supilkite tešlą. Kepkite 45 minutes 180C temperatūroje.
Kategorijos