Publikavimo data: 2024-05-25
Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais
Kas gali būti paprasčiau ir skaniau už pyragą? Tik įlankos pyragas su kopūstais, svogūnais ir grybais! Šis derinys net skamba skaniai. Tokį pyragą galima patiekti kaip priedą prie vakarienės, kaip užkandį ar net kaip skanėstą prie arbatos su šeima ar draugais. Įdarą, žinoma, galima keisti pagal savo skonį ir norą, tačiau šis derinys yra vienas iš labiausiai pavykusių!
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus gabalėliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žaliųjų svogūnų plunksnas.
Žingsnis 3
Opijatus užpilkite vandeniu, padėkite ant ugnies, užvirinkite ir palikite virti kelias minutes.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite opijatus, pipirų pagal skonį. Maišydami troškinkite 3-4 minutes.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinius ir majonezą.
Žingsnis 6
Suberkite persijotus miltus, druską ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Laikas dėti įdarą: smulkintus kopūstus, keptą opiatą ir smulkintus žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 9
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite tešlą su įdaru. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Žingsnis 10
Išimkite paruoštą pyragą iš orkaitės, leiskite jam šiek tiek atvėsti, tada išimkite iš formos, supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos