Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais

Kas gali būti paprasčiau ir skaniau už pyragą? Tik įlankos pyragas su kopūstais, svogūnais ir grybais! Šis derinys net skamba skaniai. Tokį pyragą galima patiekti kaip priedą prie vakarienės, kaip užkandį ar net kaip skanėstą prie arbatos su šeima ar draugais. Įdarą, žinoma, galima keisti pagal savo skonį ir norą, tačiau šis derinys yra vienas iš labiausiai pavykusių!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus gabalėliais.

Žingsnis 2

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 2
Susmulkinkite žaliųjų svogūnų plunksnas.

Žingsnis 3

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 3
Opijatus užpilkite vandeniu, padėkite ant ugnies, užvirinkite ir palikite virti kelias minutes.

Žingsnis 4

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite opijatus, pipirų pagal skonį. Maišydami troškinkite 3-4 minutes.

Žingsnis 5

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinius ir majonezą.

Žingsnis 6

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 6
Suberkite persijotus miltus, druską ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 7
Laikas dėti įdarą: smulkintus kopūstus, keptą opiatą ir smulkintus žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 8

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 9

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 9
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite tešlą su įdaru. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

Žingsnis 10

Įlankos pyragas su kopūstais ir grybais Žingsnis 10
Išimkite paruoštą pyragą iš orkaitės, leiskite jam šiek tiek atvėsti, tada išimkite iš formos, supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos