Publikavimo data: 2024-05-25
Įlankos pyragas su kopūstais, svogūnais ir kiaušiniais
Pyragas su kopūstais ir žaliaisiais svogūnais yra klasikinis rusų virtuvės patiekalas. Tokie pyragai buvo kepami savaitgaliais. Prie stalo susirinkdavo visa šeima, o pyragas būdavo pjaustomas pagal valgytojų skaičių. Tešla buvo gaminama iš mielių. Šiuolaikiniai virėjai interpretavo senovinį receptą. Dabar yra daugybė kepimo variantų. Įlankos pyragas su kopūstais, svogūnais ir kiaušiniais yra kuo artimiausias senosioms kulinarijos tradicijoms. Vienintelis skirtumas - greitai paruošiama tešla.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, suberkite kefyrą, sodą, druską ir suplakite. Tada dalimis nuolat maišydami įberkite miltus, supilkite saulėgrąžų aliejų, įberkite druskos. Užminkykite skystą tešlą, kurios konsistencija panaši į blynų tešlą. Palikite 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite maisto produktus ir paruoškite įdarą. Kopūstus supjaustykite plonomis juostelėmis arba kubeliais. Svogūną supjaustykite žiedais. Sudėkite kopūstus, svogūnus ir kiaušinius ir sumaišykite.
Žingsnis 3
Surinkite pyragą ir iškepkite. Formą pabarstykite džiūvėsėliais, paskleiskite pusę tešlos, sudėkite įdarą ir užpildykite likusia tešla. Ant viršaus pabarstykite smulkintų krapų. Kepkite 45 minutes.
Kategorijos